Algemeen

De Verkeersweken kunnen worden geboekt voor alle leerjaren van het reguliere secundair onderwijs, maar ook klassen van het buitengewoon secundair onderwijs OV 4 kunnen deelnemen. Voor de andere onderwijsvormen binnen het BUSO hebben wij een afzonderlijk aanbod in de vorm van onze Mobibus. 

Inschrijving

  1. Je schrijft je school in op onze kalender.
    Kies 1 of meerdere dagen waarop je de Verkeersweek wilt inplannen. Wanneer je meerdere dagen boekt, moeten dit opeenvolgende dagen zijn. Houd er bij het boeken rekening mee dat op een volledige lesdag maximaal 100 leerlingen kunnen deelnemen.
  2. Planning
    Ingeschreven? Wij nemen contact met je op om samen de planning te maken. Bekijk hiervoor al eens onze nieuwe invulfiches onder het tabblad planning en invulfiches

Kosten

Een volledige lesdag (maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag) is te boeken voor €200. Op woensdagen betaal je €100.

Bij de workshop ‘De auto: meer dan je rijbewijs’ kun je als extra onderdeel ook nog de tuimelwagen boeken. Deze tuimelwagen kost €150 extra per dag. Wil je meerdere dagen gebruikmaken van de tuimelwagen, dan kies je ook hier voor opeenvolgende dagen te kiezen.  

Algemene voorwaarden

Lees voordat je een Verkeersweek boekt goed de algemene voorwaarden voor dit project. Hierin staan alle voorwaarden om van jouw Verkeersweek een succes te maken. Ook vind je hierin terug wat je moet doen als je de Verkeersweek toch zou moeten annuleren. 

In het document Algemene voorwaarden tuimelwagens staan alle voorwaarden waaraan voldaan moet kunnen worden voor het inzetten van de tuimelwagens.