De Mobibus is er uitsluitend voor leerlingen in het buitengewoon onderwijs. Klassen uit de derde graad van het buitengewoon lager onderwijs en alle leerjaren van het buitengewoon secundair onderwijs met onderwijsvormen 2 en 3 kunnen deelnemen.

Leerlingen uit onderwijsvorm 4 en het regulier secundair onderwijs kunnen deelnemen aan een van onze andere Workshops Verkeer op School.

Aanvragen

Een aanvraag doen voor de Mobibus gaat via de kalender. De minimale periode waarvoor de bus geboekt kan worden is 2 aaneensluitende dagen.

Aanvragen worden bij voorkeur ingediend door gemeentebesturen en politiezones. Ben je werkzaam op een school en heb je interesse in de bus? Neem dan eerst contact op met je gemeente of lokale politie om te bespreken wat mogelijk is. Kom je er met hen niet uit? Bel of e-mail dan naar de VSV, dan bekijken we samen of we een passende oplossing kunnen vinden.

Kosten

De kosten voor de Mobibus bedragen €400 voor 2 dagen. Wanneer een volledige week wordt afgenomen, bedragen de kosten €750. Op woensdag is bezoek aan de bus niet mogelijk.

Algemene Voorwaarden

Lees altijd het document met Algemene Voorwaarden. Dat kan je hieronder downloaden. Wanneer je een aanvraag indient, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die in het document vermeld staan.

Invulfiche

Nadat je aanvraag is goedgekeurd, vraagt de VSV je om een planning op te stellen. Deze planning moet genoteerd worden op een invulfiche en vervolgens ingediend worden via mobibus@vsv.be. Een voorbeeld van de invulfiche vind je eveneens onderaan deze pagina terug.